For private

Video-overvågning
skræmmer tyven væk

Ingen tyve bryder sig om at blive filmet og dermed efterlade beviser. Gør de det alligevel, giver overvågningsbilleder i knivskarp HD-kvalitet politiet flere muligheder for at opklare forbrydelsen.

Hold øje når du ikke er tilstede

Hold øje med hvad der sker, når du ikke er til stede, og gem beviser til politiets opklaring, hvis der sker en forbrydelse.

Se billederne og styr dine kamera på din pc eller mobil, både live og optagelser.
Du kan også bruge kameraet til at verificere et indbrud. Politiet reagerer hurtigere på en verificeret alarm, hvor der er mulighed for at pågribe tyvene på fersk gerning.

Vi sørger for, at din video-overvågning overholder gældende lovgivning, og sikrer at uvedkommende ikke har adgang til billederne over internettet. Det er en god ide at justere og vedligeholdt dit anlæg med et årligt eftersyn.

Lovligt og sikkert

Hos Skjern Alarmer monterer vi alle vores systemer professionelt, hvilket sikrer at alle lovkrav er overholdt, og at uvedkommende ikke kan tilgå billederne over internettet. Derudover får du som privatkunde følgende:

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder som privatkunde. Du er også velkommen til at booke et uforpligtende møde via vores formular øverst under Booking.

Som privat kan vi bl.a. tilbyde dig

Komplette
overvågningssæt

Komplette overvågningssæt med app-adgang til live-visning og afspilning af optagelser, gemt på microSD kort.

Stand-alone Kamera

Trådløst WiFi kamera med app-adgang til live-visning og afspilning af optagelser, gemt på microSD kort.

Pan/tilt Kamera

Drej/rotere dit kamera via telefonen og overvåg et større område. Natsigtefunktion gør det muligt at optage i mørke ved hjælp af infrarødt lys.

Applikation

Når du er på farten, kan du via en app styre dine kameraer og se billeder på din smartphone.

Gør dit liv lettere og indbrudstyvens arbejde sværere

Video-overvågning er kun et af midlerne til at skræmme tyvene væk fra dit hjem. Skjern alarmer ApS tilbyder også mange andre sikringsløsninger, der er med til at sikre dit hjem og din familie, samt gøre arbejdet for tyven mere besværligt.