Om Skjern Alarmer ApS

Vi tilbyder individuelle, skræddersyede alarmsystemer, overvågningssystemer og sikringsanlæg, der passer præcist til jeres behov – både privat og erhverv.

Din foretrukne sælger og montør af alarm,- overvågnings,- og sikkerhedssystemer​

Skjern Alarmer ApS sælger, monterer og servicerer alarm, overvågning og sikkerhedsanlæg for både private kunder men også erhvervskunder. Siden vores opstart har vi fokuseret på at levere det bedste og sikreste produkt samt service så vores kunder kan føle sig endnu mere sikre ved at vælge os som samarbejdspartner.

Vi henvender os både til private familier der søger det helt rigtige alarmsystem og virksomheder der søger de bedste overvågningssystemer og sikringsanlæg. Vi tilbyder mange forskellige former for sikring og kontrol. Du kan se mere her på vores hjemmeside.

Hos Skjern Alarmer ApS tilbyder vi også at komme og gennemgå din virksomhed, din bolig eller dit sommerhus. På den måde kan vi tilbyde lige netop det udstyr, som du eller din virksomhed har behov for.

"Vi gør det trygt for dig og din familie og besværligt for indbrudstyven"

Vi giver familien en enklere hverdag med større tryghed, og gør arbejdet besværligt for indbrudstyvene. Med anlæg, der minimerer risikoen for indbrud og andre skader. Lige fra den enkle tyverialarm til avancerede sikkerheds- og adgangssystemer med video-overvågning, elektriske dørlåse og detektorer til indbrud, brand, vandskade og meget mere.

En virksomhed med mange års erfaring inden for tyverialarmer, sikring og kontrol

Skjern Alarmer ApS arbejder på en del års erfaring. Virksomheden startede i 2005 og har siden hjulpet en lang række glade og tilfredse kunder, som har henvendt sig igen, når der har opstået nye behov inden for sikring og kontrol.

Skjern Alarmer ApS blev stiftet i april 2005 af Torben og Poul, men i dag er 100% ejet af Torben. Skjern Alarmer ApS har fokus på salg og montering af sikkerheds udstyr. Vi tilbyder bl.a. tyverialarmer, kameraovervågning, adgangskontrol og meget mere.

Veluddannede personalefolk og montører sikrer dig den bedste oplevelse

Hos Skjern Alarmer ApS deltager alle vores folk løbende på kurser og efteruddannelse indenfor vores fag. Dermed er vi altid på forkant med den nyeste udvikling og kan levere det bedste inden for sikringsteknik.

Vi går utrolig meget op i kvaliteten i vores arbejde og i trygheden hos vores kunder, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er virksomhedens mål altid at levere et godt stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til det, vi har aftalt.

Vi beskytter din virksomhed

Vi har et bredt udvalg af erhvervsløsninger, der sikrer jeres værdier, overvåger virksomheden, holder kontrol med adgangen og beskytter jeres medarbejdere. Lige fra den lille butik til den store industrivirksomhed. Kontakt os i dag og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende snak og sikkerhedsgennemgang af jeres ejendom, hvor vi også giver råd om andre tiltag, der giver jer større sikkerhed og mere tryghed.