For virksomheder

Den helt rigtige
alarmløsning til din virksomhed

Vi tilbyder individuelle, skræddersyede alarmsystemer og sikringsanlæg, der passer præcist til din virksomheds behov

Tyverialarmer holder tyvene væk

I takt med at banker og butikker sikrer sig bedre og bedre, vender de kriminelle opmærksomheden mod andre muligheder. Og deres metoder bliver stadig mere avancerede. Gamle trådløse alarmsystemer kan for eksempel sættes ud af drift med mobile støjsendere.

Tyveri gennem ulåste døre i arbejdstiden og endda deciderede røverier og overfald er andre problemer, der direkte kan true dine medarbejderes sikkerhed.
Kom på forkant af tyvene med nye, opdaterede og moderne sikringsanlæg, alarmsystemer og adgangskontrol fra MS-Alarmer, og gør livet mere besværligt for tyvene.

Book et møde

Få en uforpligtende sikkerhedsgennemgang, hvor du får gode råd om, hvordan du kan forbedre sikkerheden og nedsætte risikoen for indbrud og røverier. Vi medbringer eksempler på vores produkter, så vi kan sammensætte den alarm- og sikringsløsning, der passer præcist til dine behov.

Book et møde

Beskyt din værdier og dine medarbejdere

Tyvens metoder bliver stadig mere avancerede. Derfor er det meget vigtigt at være på forkant med de nyeste teologier hele tiden. Det gælder både inden for alarmer og anden overvågnings udstyr.

Vi har et bredt udvalgt i alarmer, overvågning samt GPS udstyr, som vi gerne vil hjælpe dig med. Gamle trådløse alarmsystemer kan for eksempel sættes ud af drift med mobile støjsendere.

Tyveri gennem ulåste døre i arbejdstiden og endda deciderede røverier og overfald er andre problemer, der direkte kan true dine medarbejderes sikkerhed.

Kom på forkant af tyvene med nye, opdaterede og moderne sikringsanlæg, alarmsystemer og adgangskontrol fra Skjern alarmer ApS, og gør livet mere besværligt for tyvene.

Kameraovervågning til virksomheder

Hos Skjern Alarmer ApS tilbyder vi kameraovervågning til små og store virksomheder. Med vores skræddersyede kameraløsninger øger det sikkerheden for dig og din virksomhed mod uventede gæster.

Udover kameraovervågning tilbyder vi også andre services, som du kan læse mere om ved at klikke her.

"Indbrudstyve og hjemmerøvere slår til, hvor det er nemmest og hvor risikoen er mindst"​