For private

De helt rigtige
alarmløsninger til hjemmet

Vi tilbyder individuelle, skræddersyede alarmsystemer og sikringsanlæg, der passer præcist til jeres behov.

Gør livet svært for indbrudstyven

Den barske sandhed er, at tyvene slår til, der hvor det er nemmest og hvor risikoen er mindst. I takt med, at virksomheder og butikker sikrer sig bedre, søger tyvene mod de private hjem, hvor de stjæler letomsættelige værdier som penge, smykker, elektronik, men også lamper, kunst og designmøbler.

Når dit hjem er professionelt sikret med alarmanlæg og andre sikringssystemer, gør du tyvens arbejde besværligt. Skjern alarmer ApS tilbyder en uforpligtende gennemgang af dit hjem, hvor vi giver gode råd om, hvordan du minimerer risikoen for indbrud og hjemmerøverier.

Book et møde

Få en uforpligtende sikkerhedsgennemgang, hvor du får gode råd om, hvordan du kan forbedre sikkerheden og nedsætte risikoen for indbrud og røverier. Vi medbringer eksempler på vores produkter, så vi kan sammensætte den alarm- og sikringsløsning, der passer præcist til dine behov.

Book et møde

Tyverialarmer

Få en professionel og forsikrings godkendt tyverialarm. Vi laver individuelle, skræddersyede alarmsystemer og sikringsanlæg, der passer præcist til dine behov.

Kameraovervågning

Overvågningskameraer øger trygheden, men sikrer også beviser til politiets efterforskning. HD video-overvågning fra Skjern Alarmer gør din hverdag lettere og indbrudstyvens arbejde sværere.

Tågesikring

Stop tyven på få sekunder med en tågekanon fra Skjern Alarmer ApS. Vores tågekanon fjerner fuldstændig evnen til at orientere sig. En tågekanon fra Skjern Alarmer er den helt rigtige løsning.

GPS overvågning

Markedet for tracking/lokalisering af køretøjer og maskiner er stort. Ny teknologi gør det nu endnu lettere og billigere. Vi lancerer en ny generation GPS-tracker, der er baseret på ny netværksteknologi, som har betydelige fordele sammenlignet med eksisterende teknologi.

"Indbrudstyve og hjemmerøvere slår til, hvor det er nemmest og hvor risikoen er mindst"​