DNA-mærkning

Tyve går udenom DNA-mærkede virksomheder og byggepladser

SelectaDNA er en væske med UV-sporstof fremstillet af syntetisk DNA med et uendeligt antal unikke koder i micro dots – små, flade runde prikker på størrelse med knappenålshoveder, der kun lige kan anes med det blotte øje. Under et mikroskop kan den unikke kode aflæses.

Væsken påføres nemt og enkelt, enten med podepen eller som spray. Når den er tør, kan den kun ses ved hjælp af UV-lys og er nærmest umulig at fjerne. Derefter registrerer du din unikke kode i den internationale database, så dine genstande altid kan spores tilbage til dig, hvis politiet finder dem i et af de 48 lande, der er omfattet af ordningen

Tyvene undgår virksomheder og byggepladser, hvor værdierne er mærket med SelectaDNA, fordi tyvekosterne kan spores tilbage til gerningsstedet og dermed bliver svære at omsætte. Undersøgelser har vist, at SelectaDNA mindsker risikoen for indbrud med op til 85%.

Book et møde

Få en uforpligtende sikkerhedsgennemgang, hvor du får gode råd om, hvordan du kan forbedre sikkerheden og nedsætte risikoen for indbrud og røverier. Vi medbringer eksempler på vores produkter, så vi kan sammensætte den alarm- og sikringsløsning, der passer præcist til dine behov.

Kontakt formular med besked